Serviciile noastre.

01

Nuntă

Muzica este cu siguranță în top 3 al elementelor foarte importante ale unei nunți, nu-i așa?

Îți dorești ca ea să fie pe gustul tuturor, și al celor mai tineri și al celor mai în vârstă dintre invitați și totodată și al vostru, al personajelor principale, pentru că dacă voi vă distrați, toată lumea se distrează.

Cu peste 10 ani de experiență în domeniu ca DJ în București, Liviu Lazăr alege ritmurile potrivite pentru fiecare moment al nunții voastre și se asigură că toți invitații sunt parte din poveste.

02

Botez

Atunci când ești în căutarea unui DJ pentru botez, e important să găsești persoana potrivită care să îți inspire încredere că botezul micuțului tău va distractiv pentru toți cei prezenți, inclusiv pentru cei mici.

Noi garantăm asta prin experiență, pasiunea pentru muzică și evenimente reușite și echipamente profesionale.

Abia așteptăm să ne bucurăm împreună cu voi și cei dragi vouă de venirea pe lume a unui nou membru al familiei!

03

Corporate

Orele lungi de la birou cer din când în când momente de relaxare și conectare cu colegii, ca să puteți duce mai departe cu ușurință toate proiectele în care sunteți implicați.

Sau poate vreți să vă bucurați de un succes pe care l-ați avut ca echipă, sau să sărbătoriți Crăciunul împreună.

Oricare ar fi motivul pentru care alegeți să organizați o petrecere corporate, distracția e garantată de muzica adaptată la gusturile voastre, chiar dacă ele se schimbă pe parcursul serii.

04

Alt eveniment

Dacă evenimentul tău iese din tipare, suntem aici să-i dăm ritm și culoare, fie că e vorba de un majorat, un eveniment de lansare, sau chiar o aniversare.

Pe scurt, dacă ești în căutarea unui DJ pentru o petrecere în București sau împrejurimi, abia așteptăm să ne cunoaștem și să îți fim alături la cea mai tare petrecere!

Tinem Legatura

Spune-ne despre evenimentul tău de vis!

Galerie evenimente

Scroll Up