Despre Noi.

Salut, sunt Liviu

Partenerul tău de încredere pentru cea mai tare petrecere!

Liviu Lazăr este DJ în București din 2007, omul din spatele pupitrului pentru un număr impresionant de evenimente, atât nunți, cât și botezuri, majorate, petreceri corporate, de Crăciun sau alte tipuri de petreceri private.

Pasiunea pentru muzică și-a descoperit-o cu câțiva ani mai devreme, la doar 17 ani, când oportunitatea de a testa după bunul plac un sistem profesional de sonorizare i-a bătut la ușă. Așa a învățat să se joace și să simtă muzica.

Următorul pas a fost să accepte propunerea unor prieteni de a fi DJ la nunta lor, unde a înțeles și responsabilitatea care vine odată cu rolul de DJ pentru o petrecere, de orice fel ar fi ea.

În 2013 pasiunea a ajuns la un alt nivel și s-a transformat într-un business. Asta a însemnat aparatură nouă și servicii extra oferite clienților: sisteme de sonorizare profesionale, lumini, microfoane, toate menite să transforme visurile în realitate, în materie de evenimente.

Cea mai mare satisfacție pe care o am este aceea de a vedea oamenii distrându-se până aproape de epuizare, atunci când sunt eu în spatele pupitrului.

- Liviu Lazăr

Amintiri din Photobooth

În 2018, în organizarea propriei nunți, a apărut o provocare: pe cât de ușoară a fost alegerea DJ-ului, a formației, a sonorizării sau a luminilor unde experiența de DJ în București își spunea cuvântul, pe atât de provocator a fost să aleagă o cabină foto, neștiind nimic despre asta.

Acela a fost momentul în care Liviu a decis împreună cu soția sa, Irina, să aducă în portofoliul de servicii pentru evenimente în București și o cabină foto.

𝗔𝗺𝗶𝗻𝘁𝗶𝗿𝗶 𝗱𝗶𝗻 𝗣𝗵𝗼𝘁𝗼𝗯𝗼𝗼𝘁𝗵 s-a născut din dorința de a le oferi clienților noștri servicii complete pentru o petrecere de neuitat: ritmuri antrenante, lumini fascinante și zâmbete colorate!

- Liviu Lazăr

Testimoniale

Ce spun clientii nostri

Mereu cu căștile pe urechi și zâmbetul pe față, Liviu transmite cu ușurință pasiunea sa pentru muzică, iar împreună cu Irina tratează fiecare eveniment cu profesionalism, ca și cum ar fi propriul lor eveniment.
De abia așteptăm să ne cunoaștem și să devenim parte din povestea evenimentului tău de vis!
Contact

Galeria Noastra

Scroll Up